Έγκλημα

Σπείρα με ανήλικους είχε ρημάξει την Καρδίτσα

Δύο νεαροί ηλικίας 13 και 17 ετών συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στην Καρδίτσα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι ανήλικοι είχαν διαρρήξει νωρίτερα το κατάστημα 44χρονου αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 85 €.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με 2 ακόμη άτομα 31 και 32 ετών, τα οποία αναζητούνται, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου έως και προχθές διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, 20 κλοπές-διαρρήξεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, τρόφιμα, ποτά, 4 οχήματα, ένα μοτοποδήλατο και δύο ποδήλατα.

Οι γονείς του 13χρονου συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητούνται οι γονείς του 17χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα