Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα: Ηλεκτροπληξία για τη συμμορία του τρόμου!

Καβάλα: Ηλεκτροπληξία για τη συμμορία του τρόμου!

H δράση δύο αδίστακτων κακοποιών, που είχαν προβληματίσει έντονα την αστυνομία, σταμάτησε στα καλώδια της ΔΕΗ…

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό και έναν 19χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για δύο ένοπλες ληστείες που έγιναν στην πόλη, την 31-03-2009 και την 09-06-2009.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι το βράδυ της 31ης Μαρτίου 2009, ο 22χρονος αλλοδαπός μαζί με άγνωστο συνεργό του, μπήκαν σε κατάστημα της πόλης της Καβάλας και με την απειλή πιστολιού, εξανάγκασαν την ιδιοκτήτρια να ξαπλώσει στο δάπεδο. Αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή και την τσάντα της ιδιοκτήτριας 600€ και στη συνέχεια διέφυγαν μαζί με τον 19χρονο, που τους περίμενε έξω από το κατάστημα.

Στις 09 Ιουνίου του 2009, ο 22χρονος και ο 19χρονος, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, μπήκαν σε διαμέρισμα στην πόλη της Καβάλας, σπάζοντας την πόρτα της εισόδου και αφού έδεσαν με κολλητική ταινία σε κάθισμα του σαλονιού, τον 46χρονο ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν
υπoλογιστή.

Ο 22χρονος Αλβανός, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γ. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», καθώς την 06-04-2011 αποπειράθηκε να αφαιρέσει καλώδια χαλκού από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η., όπου υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 19χρονος ημεδαπός δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ αναζητούνται οι δύο άγνωστοι συνεργοί τους…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε