Τοπικά Νέα

Στάση εργασίας στις εφημερίδες “Μακεδονία”, “Θεσσαλονίκη” και “Σπορ του Βορρά”

Τρίωρη στάση εργασίας κηρύσσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης.

Αύριο 6 Απριλίου, από τις 6μμ έως τις 9μμ, οι εφημερίδες “Μακεδονία”, “Θεσσαλονίκη” και “Σπορ του Βορρά” θα κάνουν τρίωρη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τη νέα καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνεται ότι για μιαν ακόμη φορά οι έγγραφες δεσμεύσεις της εκπροσώπου της εργοδοσίας, Ευρυδίκης Σουλοπούλου, έναντι των εργαζομένων και της ΕΣΗΕΜ-Θ δεν τηρήθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα