Έγκλημα

Κατερίνη: Δεν άφησαν γούνα για γούνα – Στα 400.000€ η λεία της ληστείας!

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν κατάστημα στην παραλία της πόλης...

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, εκμεταλλευόμενοι την αργία του τριημέρου, απενεργοποίησαν το συναγερμό, μπήκαν στο κατάστημα και ανενόχλητοι αφαίρεσαν τα γουναρικά. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια Κατερίνης, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Στην Παραλία Κατερίνης, τον Πλαταμώνα και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές του νομού Πιερίας λειτουργούν δεκάδες καταστήματα πώλησης γουναρικών. Απευθύνονται κυρίως σε πελάτες που προέρχονται από τη Ρωσία και άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης και επισκέπτονται την Ελλάδα για τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα περισσότερα από τα καταστήματα αυτά το χειμώνα κλείνουν και πολλοί ιδιοκτήτες πέφτουν συχνά θύματα διαρρήξεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα