Τοπικά Νέα

Χανιά: Μπήκαν από την τουαλέτα για να φτάσουν… στο ΑΤΜ

To ATM που βρίσκεται στο κτίριο διοίκησης του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων προσπάθησαν να διαρρήξουν τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι δράστες.

Οι ληστές μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου στις 06:30 παραβιάζοντας το παράθυρο της τουαλέτας. Παρά την προσπάθεια όμως έφυγαν χωρίς τελικά να καταφέρουν να διαρρήξουν το ΑΤΜ.

Η διοικητής του ιδρύματος ειδοποιήθηκε από το φύλακα που ανοίγοντας το κτίριο αντίκρισε τα ίχνη που άφησαν οι άγνωστοι στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν το ΑΤΜ. Στο σημείο κλήθηκε η Σήμανση, που συγκέντρωσε πολύτιμα στοιχεία, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Να σημειώσουμε ότι από το συγκεκριμένο μηχάνημα γίνονται συναλλαγές εργαζομένων στο θεραπευτήριο, αλλά και πολιτών, δεδομένου ότι στην περιοχή δεν υπάρχει άλλο ΑΤΜ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα