Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Ταξίδευαν από τα Χανιά στο Ρέθυμνο για κλοπές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικά όμως συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και oδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών…

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, από την Τυνησία και το Μαρόκο, ηλικίας 21 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά την διάρκεια περιπολίας τους, να κινούνται ύποπτα σε εμπορικά καταστήματα  του Ρεθύμνου οπότε και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ρουχισμού στα οποία υπήρχαν ακόμα οι αντικλεπτικοί μηχανισμοί ασφαλείας των καταστημάτων πώλησης, καθώς και μία υφασμάτινη τσάντα όπου περιείχε μία αυτοσχέδια μεταλλική επένδυση ώστε να μην ενεργοποιείται το αντικλεπτικό σύστημα των ειδών ρουχισμού κατά την έξοδό τους από τα καταστήματα.

Από την έρευνα και την προανάκριση που ενήργησε η Ασφάλεια Ρεθύμνου προέκυψε ότι οι αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού με την μέθοδο της απασχόλησης, είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές σε καταστήματα του Ρεθύμνου, αφαιρώντας είδη συνολικής αξίας χιλίων 1.600€. Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν από παθόντες ιδιοκτήτες και τους αποδόθηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε