Κόσμος

Στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από… 100 εντάλματα σύλληψης!

O πλέον επικίνδυνος κακοποιός του Λιβάνου, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί περισσότερα από 100 εντάλματα σύλληψης, συνελήφθη σήμερα από μια μονάδα των ενόπλων δυνάμεων στην κοιλάδα Μπεκάα (ανατολικά), απ' όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με ένα δελτίου Τύπου, ο Χουσέιν Τλέις, 25 ετών, με καταγωγή από το Ντουρίς, έχει στο ενεργητικό του πλούσια εγκληματική δράση, μεταξύ αυτών την απαγωγή την 25η Αυγούστου του 2012 ενός πολίτη από το Κουβέιτ.
Επιπλέον, την 20ή Απριλίου του 2015 είχε πραγματοποιήσει μια επιδρομή εναντίον ενός νοσοκομείου για να απελευθερώσει έναν συγγενή του, τον Αμπάς Τλέις, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης αφού είχε τραυματιστεί σε ένα επεισόδιο με μια περίπολο του στρατού.
Ο Χουσέιν Τλέις ήταν αρχηγός μιας συμμορίας κακοποιών που διέπραττε ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, εμπορία όπλων, κατασκευή πλαστών χαρτονομισμάτων και επιθέσεων εναντίον των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι