Έγκλημα

Πάτρα: Έσπασαν στο ξύλο περιπτερά και του άδειασαν το κατάστημα!

Άγρια ληστεία τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης...

Η ληστεία έγινε στις 03.45. Οι 3 αλλοδαποί δράστες, πλησίασαν στο περίπτερο και όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τριγύρω κόσμος, άνοιξαν την πόρτα και έβγαλαν μαχαίρι στον υπεύθυνο. Δεν έμειναν όμως εκεί… Ένας από τους κακοποιούς τον έβγαλε έξω και τότε, όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης, έχασε τις αισθήσεις του, οι δράστες άρχισαν να κλέβουν ό,τι έβρισκαν μέσα στο περίπτερο. Από τρόφιμα και χρήματα μέχρι τσιγάρα και τηλεκάρτες. Στη συνέχεια έφυγαν και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στην περιοχή η αστυνομία.

Ο περιπτεράς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία του…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα