Έγκλημα

Ανεξέλεγκτοι οι ληστές του δρόμου

Μέρα και νύχτα χτυπούν οι ομάδες των ληστών που περιφέρονται σε πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας αναζητώντας το εύκολο θύμα

Δέκα και μισή το βράδυ τέσσερις δράστες άρχισαν να χτυπούν έναν άνδρα στην οδό Καλλιφρονά στην Κυψέλη.
Όταν ο άνδρας αντέδρασε δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι για να τον… πείσουν να τους δώσει το τσαντάκι του με το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
Λίγο μετά τη μία θύμα ήταν ένας μετανάστης κοντά στην πλατεία Βάθη. Δυο ληστές έπεσαν πάνω του και χτυπώντας τον με τα χέρια κατάφεραν να του πάρουν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.
Τα χαράματα μια γυναίκα ήταν το θύμα δύο ανδρών στην οδό Μωραϊτίνη. Η γυναίκα μόλις είχε βγει από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της. Οι δυο ληστές τη χτύπησαν στο πρόσωπο, την έριξαν κάτω και της άρπαξαν την τσάντα. 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα