Έγκλημα

Συνέλαβαν σπείρα απαγωγέων

Την κρατούσαν φυλακισμένη μέχρι ο σύζυγος να τους δώσει χρήματα....

 

Ο λόγος για μια 32χρονή Γεωργιανή που έπεσε θύμα απαγωγέων στις 13 Ιανουαρίου. Σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μπούκαραν σε σπίτι στην οδό Παπαφλέσσα στο Κερατσίνι.
Εκεί συνέλαβαν δύο Έλληνες, μια 65χρονη και έναν 26χρονο αλλά και δύο Γεωργιανού 36 και 32 ετών. Οι τέσσερις τους είχαν αρπάξει την 32χρονη Γεωργιανή και την κρατούσαν φυλακισμένη έως ότου ο 35χρονος σύζυγός της έδινε χρήματα για την απελευθέρωσή της.
 
Μάλιστα οι δράστες κρατούσαν και τον σύζυγο σε διαμέρισμα άλλης περιοχής όμως ο 35χρονος κατόρθωσε να διαφύγει στις 30 Ιανουαρίου και είχε ενημερώσει την αστυνομία. Μετά από τα στοιχεία που κατάφερε να μαζέψει η αστυνομία έφτασε στο σπίτι των τεσσάρων δραστών και κατάφερε να τους συλλάβει.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα