Τοπικά Νέα

Βέροια: Οπαδοί έδειραν διαιτητή!

Δύο οπαδοί μπήκαν στον αγνωνιστικό χώρο και...

πήραν στο κυνήγι τον διαιτητή. Τον έπιασαν και αφού τον έβρισαν τον ξυλοκόπησαν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών που αγωνίζονταν! Όλα αυτά σε αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας. Οι ανεγκέφαλοι 51 και 56 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Βέροιας στην Αγία Βαρβάρα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της πόλης.

Όπως είπαν μετά τη σύλληψή τους, επιτέθηκαν στον 19χρονο διαιτητή επειδή από την αρχή του αγώνα, αδικούσε την ομάδα που υποστήριζαν. Όσο για την αναμέτρηση; Συνεχίστηκε μετά το 10λεπτο… διάλειμμα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα