Έγκλημα

“Ανοιγαν” αυτοκίνητα

Πλούσια η δράση δύο διαρρηκτών που συνελήφθησαν. Είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα απο 33 αυτοκίνητα.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Πετρούπολη, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ομήρου, την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, απο την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες, είχαν διαπράξει συνολικά 33 διαρρήξεις σε οχήματα, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα. 

Μάλιστα, διατηρούσαν και αποθήκη στη Ν. Χαλκηδόνα, οπου φύλασσαν τα κλοπιμαία τους. Επίσης, σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπές, μετά απο δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του κατα την εξιχνίαση 47 κλοπών αυτοκινήτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα