Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: Αίτηση για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Η Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. & Ν.Γ. καλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τουλάχιστον διετή εκπαιδευτική υπηρεσία από το διορισμό τους σε σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να αποσπαστούν στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα εκτός έδρας τμήματα αυτών, για την πλήρωση με επιλογή κενών θέσεων, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Συμπληρώστε την αίτηση εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
22χρονος έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε αστυνομικό στην Χαλκιδική - «Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον περίμενε»
«Ο 22χρονος είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι ανάμεσά τους, τον περίμενε και στο παρελθόν κάτω από το σπίτι του, 2-3 φορές» λέει κάτοικος της περιοχής
Περιπολικό
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα