Ποδόσφαιρο

Έστερσουντ – ΠΑΟΚ: Με Πέλκα στη Σουηδία

Ο Ραζβνάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα ρεβάνς με την Έστερσουντ, για τα πλέι οφ του Europa League.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στους “εκλεκτούς” του Λουτσέσκου μπήκε ο Δημήτρης Πέλκας, που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και την Τρίτη προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντόριαν Λεβέκ, αλλά έμεινε εκτός αποστολής των Θεσσαλονικέων, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λήμνιος, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα