Ελλάδα

Κέρδη άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Αύγουστο – Στη Θάσο ο νικητής του μεγάλου λαχνού

Μεγάλα κέρδη μοιράζει κάθε μήνα το Λαϊκό Λαχείο. Τον Αύγουστο διένειμε συνολικά 5.197.000 ευρώ σε πέντε κληρώσεις. Ο μεγάλος λαχνός, με κέρδη 1.780.000 ευρώ, κληρώθηκε σε τυχερό στη Θάσο.

Στις υπόλοιπες μεγάλες κατηγορίες κερδών, βρέθηκαν δύο τυχεροί που κέρδισαν από 100.000 ευρώ, πέντε τυχεροί που κέρδισαν από 25.000 ευρώ και 69 νικητές που κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον, στην καλοκαιρινή ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, 100 παίκτες κέρδισαν από 10.000 ευρώ.

Από την αρχή του έτους, το Λαϊκό Λαχείο έχει διανείμει συνολικά κέρδη άνω των 37.000.000 ευρώ, στις 36 κληρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από τους λαχειοπώλες και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 21:00, και μεταδίδεται απευθείας από τον ANT1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή δύο συλληφθέντες – Την Τετάρτη απολογούνται ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
Το κύκλωμα, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε δυνατότητα να παράγει σχεδόν 8 εκατομμύρια τσιγάρα τον μήνα, τα οποία μεταφέρονταν στο εξωτερικό, με κέρδη που ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως
Ο «θρόνος» με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν