Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας

Η Εθνική Ελλάδος αποκλείστηκε στους “8” Eurobasket 2017 και το μεγάλο ερώτημα που ακολούθησε του αποκλεισμού της ήταν το ποιος θα βρεθεί στον πάγκο της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Ο Κώστας Μίσσας συγκέντρωσε τα… πυρά των περισσοτέρων για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στον όμιλο της στο Eurobasket 2017. Την ίδια ώρα, ο βοηθός του, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για να τον διαδεχθεί, σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η επόμενη… μέρα του Eurobasket 2017 θα βρει την Εθνική Ελλάδος με μικρή αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκώνης, επιβεβαίωσε -μιλώντας στο Sport24 Radio 103.3- πως οι Μίσσας και  Σκουρτόπουλος θα διατηρηθούν στις τάξεις της “γαλανόλευκης”, επισημαίνοντας πως “…παραμένει η τεχνική ηγεσία, γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην Εθνική ομάδα”.

Πάει “πρώτος” ο Σκουρτόπουλος

Το έργο των δυο ανδρών θεωρείται από την Ομοσπονδία επιτυχημένο και γι αυτό θα μείνουν στην Εθνική Ελλάδος, με τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ να βρίσκονται στη… στροφή!

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Σκουρτόπουλο να… αναβαθμίζεται σε πρώτος προπονητής, με τον Κώστα Μίσσα να παίρνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Η… αποσαφήνιση των ρόλων των δυο ανδρών στην “επίσημη αγαπημένη” θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις