Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζωντανή στους Ζωσιμάδες η Ξάνθη! “Πάγωσε” στο φινάλε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ζωντανή στους Ζωσιμάδες η Ξάνθη! “Πάγωσε” στο φινάλε ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ηπειρώτες άγγιξαν τη νίκη, αλλά οι Ακρίτες “τσίμπησαν” τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87′.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στην Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Γέντρισεκ στο 13′. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τη δική του μεγάλη ευκαιρία στο 38′, όταν ο Κόντε, έπειτα από κάθετη του Λίλα, έκανε το σουτ, αλλά ο ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 48′ ο Σολτάνι αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Ο Τζημόπουλος έκανε εξαιρετική κάθετη στον Κόντε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και νίκησε τον Ζίβκοβιτς για το 1-0. Στο 60′ ο Κόντε λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 72′ οι Ακρίτες άγγιξαν το 1-1. Ο Κίκε Μπουλά έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία, χτυπώντας πάνω στον Γαρουφαλιά, αλλά ο Βελλίδης αντέδρασε υπέροχα και γλίτωσε τον ΠΑΣ. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα του και στο 87′, με τον Γέντρισεκ να κάνει το 1-1 με διαγώνιο σουτ. Το 1-1 “σφράγισε” τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα Γιάννενα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις