Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Ο Λεμονής μίλησε για κίνητρο, πρεστίζ και αλλαγές

Λεμονής - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τάκης Λεμονής προανήγγειλε ροτέισον και αλλαγή στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους, ανέφερε πως οι παίκτες του έχουν κίνητρο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και θα παλέψουν για το πρεστίζ της ομάδας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Τάκης Λεμονής ανέφερε πως θα υπάρξουν αλλαγές στους “ερυθρόλευκους”, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα εμφανιστούν αδιάφοροι, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Λεμονής μίλησε:

Για το τι θα πει στους παίκτες του: «Πρέπει να βάλουμε στην ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Σε ερώτηση από Ιταλό δημοσιογράφο για το τι σκέφτεται μετά τη Νάπολι: «Ναι το είδα το ματς. Θα μιλήσω για το τι έγινε πριν τον αγώνα και τι συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Η Νάπολι μου αρέσει πολύ όπως παίζει αλλά η Γιουβέντους έχει βαριά φανέλα και μετράει αυτό και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδαμε κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ ότι αύριο αυτά θα είναι κάπως διαφορετικά».

Σε ερώτηση από Ιταλό για το τι περιμένει και ποιον θα έβγαζε από την Γιουβέντους: «Γύρω στους 11 παίκτες θα έβγαζα. Αστειεύομαι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το άλλο ματς. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα».

Για την κριτική για το ψευτοεννιάρι και το εάν θα πάει αλλιώς: «Ναι πιστεύω θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Εγώ στέκομαι πιο πολύ στο στιλ και την φιλοσοφία του παιχνιδιού που θα έχουμε αύριο».

Για το εάν σκέφτεται και το πρωτάθλημα και μπορεί να κάνει και ροτέισον: «Ναι νομίζω ότι στην ζυγαριά πρέπει να βάλουμε αρκετά και ένα από αυτά είναι και το πρωτάθλημα. Σίγουρα ναι το σκέφτομαι έτσι».

Για τον Οφόε και τον Εμενίκε και τα προβλήματα: «Ο Οτζίτζα είναι καλά. Υπολογίζεται για τον αγώνα. Ο Εμενίκε είναι λίγο δύσκολο. Έχει κάνει 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Λείπει καιρό. Θα δούμε μετά την προπόνηση».

Για το κατά πόσον έχει στόχο να αιφνιδιάσει την Γιουβέντους: «Κάναμε κάτι ανάλογο από στιλ παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι θα κινηθούμε ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα».

Φελίπε Πάρντο: “Να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο τη διοργάνωση”

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τελειώσουν με νίκη το φετινό τους.. ευρωπαϊκό ταξίδι.

Για τον αν η φιλοδοξία του είναι να σκοράρει και αύριο μετά τα γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Σπόρτινγκ: «Είναι αλήθεια πώς είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σκοράρει δύο φορές σε εκείνο το ματς, γιατί ήταν δύο γκολ που βοήθησαν την ομάδα. Είχα την ευτυχία να βοηθήσω την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή φυσικά και έχω την φιλοδοξία να παίξω, όμως, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι στην Γιουβέντους, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε ότι είναι μία σπουδαία διοργάνωση το UEFA Champions League και πρέπει να την ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το τι στοίχισε στον Ολυμπιακό και μετά από 11 χρόνια δεν θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι: «Είναι αλήθεια πώς όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν κάποιο ενδιαφέρον παρόλο που έχουμε ήδη αποκλειστεί.

Δεν υπάρχει ένα ματς του UEFA Champions League που να μην έχει ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο τη διοργάνωση. Δεν καταφέραμε από την αρχή να μαζέψουμε τους βαθμούς που έπρεπε.

Είχαμε τη φιλοδοξία να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε όμως σε αυτή τη θέση και θέλουμε μπροστά στους φιλάθλους μας να πάρουμε το τρίποντο για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις