Έγκλημα

Ληστεία σε βενζινάδικο! Άρπαξαν χρήματα και από… πελάτη!

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στο 10ο χλμ της Αττικής οδού, στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες, που κρατούσαν λοστούς, εισέβαλαν, στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, 07.01.2018 στο βενζινάδικο.

Ληστεία στο βενζινάδικο, ληστεία και στον… πελάτη!

Αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και στη συνέχεια πήραν πακέτα με τσιγάρα. Παράλληλα λήστεψαν και έναν… πελάτη που μπήκε εκείνη τη στιγμή στο χώρο, από τον οποίο αφαίρεσαν 500 ευρώ!

Αμέσως μετά διέφυγαν, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokiniaai

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα