Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρωτοσέλιδη μανούλα η Σερένα Γουίλιαμς! Αποκάλυψε τις δυσκολίες της γέννας της

Σερένα Γουίλιαμς
instagram.com/serenawilliams/

Η Σερένα Γουίλιαμς έκανε μια τρυφερή φωτογράφηση μαζί με το μωράκι της, την Αλέξις Ολυμπία Οχάνιαν Τζ., για το περιοδικό VOGUE και αποκάλυψε τις μεγάλες δυσκολίες που είχε μετά τη γέννα.

Η Σερένα Γουίλιαμς φωτογραφήθηκε για το περιοδικό VOGUE, και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις τις ημέρες που ακολούθησαν τη γέννηση της κόρης της Αλέξις Ολυμπία Οχάνιαν Τζ.

Το μωράκι της Σερένα Γουίλιαμς γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Τα προβλήματα όμως άρχισαν όταν οι παλμοί της άρχισαν να πέφτουν κατά τη διάρκεια του τοκετού και αποφασίστηκε πως η καλύτερη επιλογή ήταν να κάνει καισαρική.

Μια μέρα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Γουίλιαμς ένιωσε δύσπνοια, αφού είχε αναπτύξει θρόμβους στους πνεύμονες.

Η 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam και 72 συνολικά, έπρεπε να σταματήσει να παίρνει τα αντιπηκτικά φάρμακα λόγω του τοκετού.

Η Γουίλιαμς άρχισε να βήχει πολύ έντονα με αποτέλεσμα να κοπούν τα ράμματα από την καισαρική και η κοιλιά της γέμισε με αίμα. Στο τέλος, εισήχθη ένα φίλτρο σε μια κύρια φλέβα για την αποτροπή της εισόδου τυχόν θρόμβων στους πνεύμονές της και αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Όλα όμως πήγαν καλά στη συνέχεια και πλέον η Γουίλιαμς μπορεί και χαίρεται την μικρή της κορούλα, έχοντας πάντως κάποια.. σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue ανέφερε πως το να είναι μητέρα είναι μια πρόκληση για την ίδια, συγκρίνοντάς την με το χρόνο που περνά στα γήπεδα.

“Μερικές φορές απογοητεύομαι πολύ, και νιώθω πως δεν μπορώ να τα καταφέρω. Είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως έχω μερικές φορές και στο γήπεδο. Υποθέτω ότι έτσι είμαι” είπε η Γουίλιαμς.

“Κανείς δε μιλά για τις δύσκολες στιγμές – την πίεση που νιώθεις, την απίστευτη απογοήτευση κάθε φορά που ακούς το μωρό να κλαίει». Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω καταρρεύσει, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. Ή μπορεί να θυμώνω με το κλάμα μετά να στενοχωριέμαι που θύμωσα και μετά ενοχή όπως για παράδειγμα, γιατί νιώθω τόσο λυπημένη όταν ένα ένα τόσο όμορφο μωρό; Τα συναισθήματα είναι τρελά”

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις