Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Λακωνία: Έριξε φως με το κινητό του τηλέφωνο και είδε τον πατέρα του νεκρό – Τραγωδία σε διαμέρισμα [pics, vid]

Λακωνία: Έριξε φως με το κινητό του τηλέφωνο και είδε τον πατέρα του νεκρό – Τραγωδία σε διαμέρισμα [pics, vid]

Ο γιος του άτυχου άντρα περιγράφει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι. Συγκλονίζει τη Λακωνία το οικογενειακό δράμα…

Ο τραγικός θάνατος του 71χρονου μετά από φωτιά στο σπίτι του συγκλονίζει τη Λακωνία. Όλα ξεκίνησαν στις 22.30 χθες το βράδυ (26-01-2018) στη Στεφανιά Λακωνίας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ο άτυχος ιδιοκτήτης.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τον άτυχο άντρα από το φλεγόμενο σπίτι χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε επευσμένα στο κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O 71χρονος εκείνη την ώρα ήταν μόνος του και συγκεκριμένα βρισκόταν στο δωμάτιό του. Ο γιος του περιγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν.

Όπως λέει κατάφερε να μπει στο φλεγόμενο σπίτι αλλά η ορατότητα ήταν μηδαμινή. Με το κινητό του τηλέφωνο έριξε φως και τότε είδε τον πατέρα του νεκρό. Ήταν πεσμένος ένα μέτρο από το κρεβάτι του. Πιθανότατα προσπάθησε να βγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο γιος του θύματος στη Λακωνία

Η οικία από την πυρκαγιά καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Στο σημείο επιχείρησαν 3 άντρες με 1 όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού, καθώς και 2 οχήματα με 5 άντρες της Π.Υ Γυθείου.

Λακωνία: Οι εικόνες από το σπίτι της τραγωδίας

Τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Γυθείου.

Πηγή: photoreporter.gr, flynews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις