Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μήνυμα από Μαρινάκη! “Όλοι είστε υπό κρίση”

Ολυμπιακός - Μαρινάκης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός μένει εκτός διεκδίκησης τίτλου, μετά και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε.. μήνυμα –προς πάσα κατεύθυνση- για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να κάνει το 6×6 στις υπόλοιπες αγωνιστικές και να περιμένει την εξέλιξη της δικής του έφεσης για το -3 που του έχει επιβληθεί, αλλά και αυτής για την ποινή του ΠΑΟΚ (από εκεί θα κριθεί αν έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση και έξοδο στο Champions League).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε αυστηρό μήνυμα – στην σύσκεψη κορυφής που ακολούθησε της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό- αναφέροντας πως οι πάντες στην ομάδα είναι υπό κρίση ενόψει της νέας χρονιάς, προαναγγέλλοντας με αυτό τον τρόπο πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με το «Sportime», μια από αυτές θα αφορά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, αφού –όπως αναφέρεται- του χρεώνεται πως δεν βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Άξιο αναφοράς, πως -προς το παρών- δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα «Γκαρθία» στον Ολυμπιακό, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον Καταλανό τεχνικό για την εικόνα της ομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις