Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Έπος Μπουφόν! Αποθέωσε τον… τερματοφύλακα Λαρεντζάκη [vid]

Μπουφόν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ακόμη και ο “μύθος”, Λουίτζι Μπουφόν αναγκάστηκε να υποκλιθεί στον Έλληνα διεθνή της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το κλέψιμό του κόντρα στη Στρασμπούρ, που θύμισε τερματοφύλακα. “Ούτε εγώ τέτοια επέμβαση”, έγραψε ο Ιταλός.

Το γύρο του κόσμου κάνει το κλέψιμο – μπλοκάρισμα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στο παιχνίδι ΑΕΚ – Στρασμπούρ για το Basketball Champions League, όπου ο διεθνής μπασκετμπολίστας, έδειξε μεγάλη “αυτοθυσία” για τη νίκη της ομάδας του.

Το μεγαλύτερο “παράσημο” για τον ίδιο πάντως, είναι σίγουρα η πρόσφατη αποθέωσή του στο Instagram, από τον τερματοφύλακα – μύθο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λουίτζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός γκολκίπερ, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το βίντεο με τη φάση του παίκτη της ΑΕΚ, επαινόντας τον για την επέμβαση, που θύμισε ξεκάθαρα αντίδραση τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο. “Ούτε εγώ τέτοια επέμβαση! Καλή δουλειά Γιαννούλη Λαρεντζάκη” έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, ο Μπουφόν.

Η ανάρτηση του Μπουφόν

 

Απάντησε ο Λαρεντζάκης

“Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικό σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League!”, έγραψε στο instagram ο Έλληνας διεθνής.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις