Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Φιέστα τίτλου στις 22 Απριλίου στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ: Φιέστα τίτλου στις 22 Απριλίου στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά ύστερα από 24 χρόνια, είναι η ΑΕΚ. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η Ένωση χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η χθεσινή (1/4) “τριάρα” της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού έφερε την Ένωση αγκαλιά με τον τίτλο. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ασκήσει έφεση για την τιμωρία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, η Ένωση έχει τη δυνατότητα να κάνει φιέστα τίτλου στις 22 Απριλίου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ, εφόσον πέρασει από την έδρα του υποβιβασμένου Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική, θα χρειάζεται μία ισοπαλία κόντρα στους Βοιωτούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έχει και κύπελλο

Στο μυαλό των “κιτρινόμαυρων” βρίσκεται, βέβαια, και το Κύπελλο Ελλάδας. Στις 18 ή 19 Απριλίου θα υποδεχθούν την ΑΕΛ στον επαναληπτικό του  2-1 της Λάρισας και θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή και να προκριθούν στον τελικό, όπου τις περιμένει ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του περσινού τελικού στον Βόλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις