Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Football League: Πήρε το ντέρμπι τίτλου ο ΟΦΗ! “Έλιωσε” ο Άρης στο “καμίνι” του Γεντί Κούλε

Football League: Πήρε το ντέρμπι τίτλου ο ΟΦΗ! “Έλιωσε” ο Άρης στο “καμίνι” του Γεντί Κούλε
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League βρέθηκε ο ΟΦΗ, μετά το πέρασμα της 25ης αγωνιστικής. Οι Κρητικοί πήραν το ντέρμπι με τον Άρη, επικρατώντας των “κιτρίνων” με 2-0 στο “καμίνι” του Γεντί Κουλέ.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 2-0, για την 25η αγωνιστική της Football League, έφτασε τους 63 βαθμούς κι άφησε τους Θεσσαλονικείς στο -3 από την πρώτη θέση.

Ο “καυτός” Δημήτρης Μάνος έφτασε τα 19 γκολ σε 20 ματς, ενώ το άλλο τέρμα του ΟΦΗ σημείωσε ο Πατρίκ Βουό. Οι Κρητικοί έσπασαν το αήττητο σερί 24 αγώνων του Άρη κι ετοιμάζουν βαλίτσες για Superleague.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (64΄Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Λεάλ (55′ λ. τρ. Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης (84′ Ντίνας), Βουό, Μάνος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγωστόπουλος, Τζανακάκης (82′ Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52′ Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (52′ Πασάς), Διαμαντόπουλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις