Τοπικά Νέα

Πένθος για δημοσιογράφο του Star – Σκοτώθηκε ο πατέρας της

Ο πατέρας της δημοσιογράφου έχασε τη ζωή του το Σάββατο σε δυστύχημα μέσα στο κτήμα του.

Δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία το Σάββατο έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Έπεσε από το δέντρο

Όπως αναφέρει το agriniosite.gr, ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου, Αριστοτέλης με καταγωγή από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μοιραία πτώση που είχε από ελαιόδεντρο στο κτήμα του.

Ο άτυχος άνδρας τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκεπτόταν το Δρυμώνα και φρόντιζε τις καλλιέργειες.

Συλλυπητηρια στο Facebook

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου άλλαξε λόγω του πένθους και την εικόνα προφίλ της στο Facebook ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη συλλυπηθούν.

papakostopoulou

Με πληροφορίες από agriniosite

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα