Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αγκάλιασε” το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ! Ισοπαλία… τίτλου με Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ
Eurokinissi

Η Κ20 του ΠΑΟΚ έφυγε αήττητη από την έδρα του Παναθηναϊκού, με την λευκή ισοπαλία(0-0) να της δίνει προβάδισμα τίτλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από την έδρα του Παναθηναϊκού(0-0) στο ντέρμπι της Superleague για την Κ-20 που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/990553886757974016

Η «λευκή» ισοπαλία έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Γκαρσία να διατηρήσουν το +3 από τους «πράσινους» στην κούρσα της κορυφής της Super League και πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει τέσσερις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα, εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Πλατανιά και Λεβαδειακό για να κατακτήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Οι μεγάλες φάσεις του παιχνιδιού χάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε τις γραμμές του και άρχισε να πιέζει για το γκολ, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος.

Ο Σιαμπάνης κράτησε όρθιο τον «δικέφαλο του Βορρά» με μερικές σημαντικές επεμβάσεις. Όσο περνούσε ο χρόνο ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει όλο και περισσότερους χώρους στην κόντρα. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη.

Αρχικά στο 88′ ο Κόζακ είχε δοκάρι, με τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά. Ο Ουκρανός φορ σπατάλησε άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες, δύο με το κεφάλι που κατέληξαν στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των «πρασίνων», ενώ ο Κόζακ έχασε τετ α τετ δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος (82′ Δημήτρουλας), Ντόκο (65′ Παπαθανασίου), Μαυρομμάτης, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Κουντουργιώτης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Αποστολάκης, Σκεντεράι (72′ Σούλτσε).

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Τσιγγαράς (73′ Μανιώτης), Τσαούσης, Κόζακ, Μπαλογιάννης, Μαρκόβσκι, Χατζηστράβoς (88′ Μουτζούρης), Γκαργκαλατζίδης (65′ Δούμτσης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις