Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πληρώνει Βέμερ! “Μάχη” στο ΔΣ της Superleague

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της σύγχρονης ιστορίας του είναι αυτή για τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” καλούνται να βρουν λύση στην υπόθεση Βέμερ, ενώ “τρέχουν” και για το ΔΣ της Superleague την Πέμπτη, όπου θα τεθεί προς ψήφιση η αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός “τρέχει”, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Οι “πράσινοι” καλούνται αρχικά να βρουν λύση στην υπόθεση του Γενς Βέμερ, ώστε να μην επικυρωθεί η τρίτη αφαίρεση βαθμών που σημαίνει αποβολή από το πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν, το “τριφύλλι” θα δώσει στον Γερμανό αμυντικό μια μεγάλη προκαταβολή και δόσεις ή ακόμη κι ολόκληρο το ποσό.

“Μάχη” στο ΔΣ για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού

Την Πέμπτη (3/5), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει “μάχη” στο ΔΣ της Super League όπου θα τεθεί προς ψήφιση η αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.  Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με άλλες ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα 2/3 που απαιτούνται στην ψηφοφορία.

Τέλος, εφόσον όλα πάνε καλά, την Παρασκευή (4/5) θα έρθει στην Αθήνα ο Πάιροτζ Πιεγκπονσάντ για να προχωρήσει το “deal” με τον Γιάννη Αλαφούζο και να κάνει δική του την “πράσινη” ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις