Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Τήνος: Έτσι σώθηκε όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε χαράδρα – Το άλμα που τον κράτησε στη ζωή [pics]

Τήνος: Έτσι σώθηκε όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε χαράδρα – Το άλμα που τον κράτησε στη ζωή [pics]

Η Τήνος παραμένει συγκλονισμένη από την τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργάτες στην καθαριότητα. Ο τρίτος που ήταν μαζί σώθηκε από θαύμα…

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 24χρονο εργάτη καθαριότητας του δήμου Τήνου, Νίκο Αρμάο, ο οποίος τραυματίστηκε στο φοβερό δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας, εξαιτίας του οποίου έχασαν τη ζωή τους δύο συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος κατάφερε να πηδήξει από το μοιραίο απορριμματοφόρο όταν αυτό έπεφτε σε χαράδρα στην περιοχή της Ποταμιάς. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τήνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με πλωτό του Λιμενικού στην Σύρο, προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 24χρονος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αποδείχτηκε ότι ήταν ανακριβείς. Ο νεαρός εργάτης υπέστη κάταγμα στο ένα πόδι, αντιμετωπίζει μικροτραυματισμούς στα χέρια και φέρει κάποιες εκδορές στο σώμα του προερχόμενες από την πτώση. Εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου, ωστόσο δεν θα αργήσει να πάρει εξιτήριο.

Οι εικόνες της τραγωδίας στην Τήνο

Ψήφισμα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νήσου Τήνου όπου αναφέρει: Οι αείμνηστοι συνάδελφοι ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, συναδελφικότητας και ήθους. Εργάζονταν πάντα με ζήλο, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετώπιζαν. Αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό τόσο σ’ εμάς, στους συναδέλφους τους στο Δήμο, όσο και στις οικογένειές τους…

Δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ο οποίος αναφέρει «Χάσαμε δυο πολύτιμους συνεργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος. Συλλυπουμαστε τους οικείους τους με τους οποίους ενώνουμε το θρήνο για την άδικη απώλεια τους και προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του επίσης συνεργάτη μας που τραυματίστηκε»

Πηγή: cyclades24.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, tinostoday

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις