Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο δικαστήριο ο Χιώτης για έρανο 500.000 ευρώ! Το αδιανόητο “κούρεμα” των τραπεζών

Στο δικαστήριο ο Χιώτης για έρανο 500.000 ευρώ! Το αδιανόητο “κούρεμα” των τραπεζών
ΦΩΤΟ twitter

Μία απίστευτη ιστορία από την εποχή του “κουρέματος” στην Κύπρο, επανέρχεται στην “επιφάνεια”, με τον άλλοτε τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη, να έχει προσέλθει στα δικαστήρια για το έρανο 500.000 ευρώ, υπέρ της μικρής Μαρίας.

Βασικός μάρτυρας στην ακρόαση της αγώγης για την υπόθεση του “κουρέματος” των χρημάτων του εράνου για την Μαρία Μόκα, είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης. Ξεκινάει σήμερα (01/06) η εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού.

Το 2013, ο -τότε- τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ είχε βοηθήσει να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ για τη μικρή Μαρία, η οποία και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όμως το “κούρεμα” στις κυπριακές τράπεζες δεν έκανε εξαίρεση ούτε καν στη συγκεκριμένη περίπτωση, με αποτέλεσμα το ποσό να μειωθεί στα 100.000 ευρώ.

Η μικρή Μαρία κατάφερε τελικά να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο και σήμερα βρίσκεται με τους γονείς της στη Γερμανία, όμως η υπόθεση ήρθε ξανά στο “φως”, χάρη στην ακρόαση της αγώγης που έχει κατατεθεί για την επιστροφή των χρημάτων. Αν μάλιστα αυτό συμβεί, το ποσό αναμένεται να διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η σχετική ανάρτηση του Χιώτη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις