Ποδόσφαιρο

“Καμπάνα” από UEFA! Στέλνει τον Γουαρντιόλα στην… εξέδρα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, για την αντίδραση που είχε στο ημίχρονο του δεύτερου προημιτελικού του Champions League, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης, ισχυριζόμενος πως η Μάντσεστερ Σίτι αδικήθηκε με την ακύρωση του τέρματος που είχε σημειώσει ο Σανέ στο 42′ του πρώτου μέρους.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον τεχνικό της Σίτι, ο οποίος θα αναγκαστεί να μείνει στην… εξέδρα στους πρώτους αγώνες των “πολιτών” στο νέο Champions League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα