Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες πληρωμές 2,9 εκατ. ευρώ

Σε νέες πληρωμές προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 05/06/2018 έως τις 07/06/2018. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού.

Ανακοίνωση εξέδωσε στο διαδικτυακό του τόπο ο ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με τις νέες πληρωμές που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στο site του Οργανισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι από τις 05/06/2018 έως τις 07/06/2018 πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 2.946.938,66  ευρώ. Συγκεκριμένα, οι πληρωμές αυτές αφορούν 401 δικαιούχους.

Εκτός από ανειλημμένες υποχρεώσεις, το χρηματικό ποσό καταβλήθηκε σε έκτακτα μέτρα στήριξης στα οπωροκηπευτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16