Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συγκλονιστικό “αντίο” από τον Νίκο Παππά στον Παύλο Γιαννακόπουλο [vid]

Παναθηναϊκός: Συγκλονιστικό “αντίο” από τον Νίκο Παππά στον Παύλο Γιαννακόπουλο [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με ένα συγκλονιστικό “μήνυμα” και ένα βίντεο από το καταπράσινο δωμάτιο του… οπαδού Νίκου Παππά, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τον ιστορικό πρόεδρο της μπασκετικής ομάδας του Τριφυλλιού.

Ένα από τα πιο συγκινητικά “αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ήρθε από τον αγαπημένο της πράσινης κερκίδας, Νίκο Παππά, ο οποίος και “άνοιξε” το καταπράσινο εφηβικό του δωμάτιο, το οποίο και ήταν γεμάτο λάβαρα και φωτογραφίες από τη μεγάλη ομάδα που δημιούργησε ο εμβληματικός ηγέτης του Τριφυλλιού.

Το μήνυμα του Νίκου Παππά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

“Στη ζωή μας έχουμε μια σταθερέ… την οικογένειά μας. Για μερικούς απο μας που μεγαλώσαμε σε τέτοια μέρη όμως, υπάρχει και μια δεύτερη οικογένεια που έγινε η αιτία και αφορμή να αγαπήσουμε τον αθλητισμό μέσα αποό όλα αυτά που αυτη μας διδαξε με τον τροπο της… και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να ξυπνας μικρος καθε πρωι βλεποντας στο δωματιο σου ολα οσα δημιουργησε αυτη η οικογενεια στη διαρκεια των χρονων… ολα αυτα που μας γεμιζουν χαρα και υπερηφανεια. Συλλυπηρητρια σε ολη την οικογενεια Γιαννακοπουλου… σε όλη την οικογενεια του Παναθηναικου μας”, ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Παππάς.

Στη ζωη μας εχουμε μια σταθερα..την οικογενεια μας..Για μερικους απο μας που μεγαλωσαμε σε τετοια μερη ομως υπαρχει και μια δευτερη οικογενεια που εγινε η αιτια και αφορμη να αγαπησουμε τον αθλητισμο μεσα απο ολα αυτα που αυτη μας διδαξε με τον τροπο της..και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να ξυπνας μικρος καθε πρωι βλεποντας στο δωματιο σου ολα οσα δημιουργησε αυτη η οικογενεια στη διαρκεια των χρονων..ολα αυτα που μας γεμιζουν χαρα και υπερηφανεια..Συλλυπηρητρια σε ολη την οικογενεια Γιαννακοπουλου..σε όλη την οικογενεια του Παναθηναικου μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia) στις

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις