Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταβάρες ο κορυφαίος νέος παίκτης στη Euroleague! Το top 10 της σεζόν 2017-18 [vid]

Ταβάρες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Έντι Ταβάρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, αναδείχθηκε ο κορυφαίος νέος παίκτης στη Euroleague, από την ίδια τη διοργανώτρια αρχή, που ανακοίνωσε και το σχετικό top 10 της σεζόν.

Ο τραυματισμός των Αγιόν και Ράντολφ, ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει από νωρίς μετεγγραφή στη θέση του σέντερ και τελικά πέτυχε “διάνα” με την απόκτηση του NBAer, Έντι Ταβάρες, ο οποίος αναδείχθηκε τελικά και το κορυφαίο “new entry” της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο Ουορουγουανός μπασκετμπολίστας κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στη διοργάνωση και όχι μόνο εξαιτίας των επιβλητικών 220 εκατοστών του, αφού και τα στατιστικά του στους αγώνες των πρωταθλητών Ευρώπης, ήταν πολύ καλά. Πιο συγκεκριμένα, είχε 6,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,5 τάπες, γεγονός που βοήθησε την ομάδα του να καλύψει τα κενά των τραυματισμών.

Οι εμφανίσεις του στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, του χάρισαν μάλιστα και το βραβείο του κορυφαίου πρωτοεμφανιζόμενου στη διοργάνωση, όπως ανακοινώσε η ίδια η Eurolegue, που παρουσίασε και το σχετικό top 10.

Το top 10 της Euroleague

1. Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)
2. Άντονι Γκιλ (Χίμκι)
3. Μπράντον Ντέιβις (Ζαλγκίρις)
4. Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια)
5. Άαρον Ουάιτ (Ζαλγκίρις)
6. Όγκουστιν Ρούμπιτ (Μπάμπεργκ)
7. Κάλεμπ Ταρζέφσκι (Αρμάνι Μιλάνο)
8. Τζόνα Μπόλντεν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
9. Ντορέλ Ράιτ (Μπάμπεργκ)
10. Γιάνις Τίμα (Μπασκόνια)

Το video για τον Ταβάρες

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις