Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Wimbledon: “Έπεσε” μαχόμενος ο Τσιτσιπάς!

Wimbledon: “Έπεσε” μαχόμενος ο Τσιτσιπάς!
ΦΩΤΟ Reuters

Την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που περνά στους “8” σε τουρνουνά Grand Slam έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε -μετά από σκληρή μάχη- από τον Αμερικανό, Τζον Ίσνερ στους “16” του Wimbledon.

Η εκπληκτική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon βρήκε… πάνω στον Τζον Ίσνερ. Ο Αμερικανός είχε για μεγάλο του “όπλο” το… τρομερό του σέρβις και νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα (6-4, 7-6(8), 7-6(4) ), αφήνοντας τον εκτός προημιτελικών του Grand Slam του Λονδίνου.

Ο Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα κόντρα στον Ίσνερ, Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις… βόμβες που δέχθηκε από το σέρβις. Πέρα από το πρώτο σετ, τα άλλα δυο χάθηκαν στο τάι μπρέικ, με την πρόκριση να πηγαίνει στον Αμερικανό μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Ο Ίσνερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 άσους, 54 winners και 20 αβίαστα λάθη. Από την πλευρά του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε είχε 18 άσους, 40 winners και μόνο 11 αβίαστα λάθη. Πλέον, η είσοδος του Τσιτσιπά στο top 30 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο 31 αυτή τη στιγμή) θεωρείται δεδομένη…

Στους “8” του Wimbledon, ο Ίσνερ θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, ο οποίος φημίζεται και αυτός για το ισχυρός του σέρβις.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις