Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Καβγάδισαν Ρόι Κιν και Ίαν Ράιτ μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας! Video

Μουντιάλ 2018: Καβγάδισαν Ρόι Κιν και Ίαν Ράιτ μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας! Video
ΦΩΤΟ youtube

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα! Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε πάνελ αθλητικές εκπομπής του ITV για το Μουντιάλ 2018 και είχαν ένα μικρό καβγαδάκι μετά τον χαμένο ημιτελικό της Αγγλίας.

Ο Ρόι Κιν ανέφερε πως όλοι στην Αγγλία μιλούσαν για τον τελικό με τη Γαλλία, χωρίς όμως να δώσουν την απαραίτητη προσοχή στον ημιτελικό. “Το επεσήμανα και πριν μερικές εβδομάδες. Πρέπει να εστιάζουν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αλλά όλοι μιλούσαν για τον τελικό με τη Γαλλία και το Football’s coming home” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός.

Απ’ τη μεριά του, ο Ίαν Ράιτ τόνισε πως απλά όλοι ήταν ευτυχισμένοι για την πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας πως ο Κιν δεν ήταν χαρούμενος για την εξέλιξη των “τριών λιονταριών” στο τουρνουά της Ρωσίας.

“Δεν με ενοχλεί να είναι κάποιοι ευτυχισμένοι και να πλέουν στα ουράνια. Αλλά το πήγαν μακριά, σχεδιάζοντας φιέστες και παρελάσεις. Και είχα δίκιο. Έπρεπε να επανέλθουν στην πραγματικότητα” ανέφερε ο Κιν, με το κλίμα να γίνεται… ηλεκτρισμένο σιγά σιγά, αφού ο ένας διέκοπτε και μιλούσε πάνω στον άλλο.

Ο Ράιτ αντέδρασε στα λεγόμενα του Κιν και πήρε τον λόγο: “Δεν μιλάγαμε για τον τελικό. Ήμασταν ευτυχείς! Γιατί να μην ενθουσιαζόμαστε;”. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε τον Κιν για την προφορά του στη λέξη “τελικός”. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν “αγρίεψαν” περισσότερο, αν και ο Κιν φάνηκε στο τέλος έτοιμος να… ανοίξει το στόμα του.

https://www.youtube.com/watch?v=Oaz4te3sqxQ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις