Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League!

Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ΟΑΚΑ θα είναι η έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια της ομάδας του Μίχαελ Σκίμπε στο Nations League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η Εθνική Ελλάδας θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της για το Nations League στο ΟΑΚΑ.

Η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ουγγαρία στις 12 Οκτωβρίου για τη νεοσύστατη διοργάνωση, ενώ θα ακολουθήσουν οι εντός έδρας αγώνες με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της League C και στον εναρκτήριο αγώνα της θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στο Ταλίν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα αποτελέσει έδρα της Εθνικής Ομάδας των ανδρών για τους αγώνες του Nations League  που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στο O.A.K.A.  η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, την Ουγγαρία  (12/10/2018), τη Φινλανδία (15/11/2018) και την Εσθονία (18/11/2018).

Η Eθνική μετέχει στον 2o όμιλο της League C και στον εναρκτήριο αγώνα της αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν στις 08/09/2018.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις