Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο γάμος της χλιδής! Χώρισε την κόρη του προέδρου και πήρε το μοντέλο

Ο γάμος της χλιδής! Χώρισε την κόρη του προέδρου και πήρε το μοντέλο

Ήταν το Σαββατοκύριακο που ο Emin Agalarov παντρεύτηκε το μοντέλο Alena Gavrilova στη Μόσχα μετά το διαζύγιό του από την κόρη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Leyla Aliyeva.

Ο 38χρονος πλούσιος γόνος είναι γιος του Aras Agalarov του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 1,44 δισεκατομμύρια λίρες. Ο Emin παντρεύτηκε το μοντέλο στις 14 Ιουλίου σε μια τελετή χλιδής στο γήπεδο γκολφ του κτήματος Agalarov κοντά στη Μόσχα.

Είχαν περάσει τρία χρόνια από το διαζύγιό του από την κόρη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Leyla Aliyeva. Χώρισαν το 2015 έχοντας αποκτήσει δίδυμα αγοράκια. Άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο το 2016 και γνώρισε την Alena στους γονείς του την επόμενη χρονιά.

Στον λαμπερό γάμο, που τελέστηκε το ηλιοβασίλεμα, βρέθηκαν περίπου 200 καλεσμένοι για να ευχηθούν στο νιόπαντρο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/BlQdhv9B0KB/?taken-by=eminofficial

Η γαμήλια τελετή της χλιδής

Ο Emin μοιράστηκε στα social media πολλές φωτογραφίες από τη μεγάλη τους μέρα. Οι καλεσμένοι έραναν με ροδοπέταλα το ζευγάρι ενώ περπατούσαν στον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο για τη γαμήλια τελετή.

Ανάμεσα στους VIP καλεσμένους ήταν και η διάσημη Ρωσίδα τραγουδίστρια Anita Tsoy που ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που ο Emin περνούσε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Alena και φιλήθηκαν τρυφερά.

Ο Emin Agalarov είναι επιχειρηματίας και μουσικός που γράφει και ερμηνεύει τραγούδια στα ρωσικά και τα αγγλικά. Η μουσική του είναι εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο Αζερμπαϊτζάν όσο και στη Ρωσία.

Η Alena Gavrilova ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως μοντέλο μετά τη νίκη σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς. Έψαξε μια καλύτερη τύχη στη Μόσχα όπου συνάντησε τον Roustam Tariko, ιδρυτή της Russian Standard Vodka. Χώρισε τη γυναίκα του για να παντρευτούν. Απέκτησαν μαζί ένα γιο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις