Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρσεναλ – Σωκράτης: “Θα βοηθήσω τον Μαυροπάνο! Μπορεί να γίνει από τους καλύτερους αμυντικούς”

Άρσεναλ – Σωκράτης: “Θα βοηθήσω τον Μαυροπάνο! Μπορεί να γίνει από τους καλύτερους αμυντικούς”
ΦΩΤΟ twitter

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τον έτερο Έλληνα της ομάδας, τον Ντίνο Μαυροπάνο και τόνισε ότι αν συνεχίσει να δουλεύει θα γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Η Άρσεναλ έχει πλέον στο ρόστερ της δύο Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τον Ντίνο Μαυροπάνο, να είναι πιο ήρεμος, ώστε να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση τη νέα χρονιά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των “κανονιέρηδων”, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος παίκτης σε μία ξένη χώρα, αλλά σημείωσε ότι ο νεαρός συμπατριώτης του έχει ήδη βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου για τον Μαυροπάνο

“Με τον Ντίνο μιλήσαμε ορισμένες φορές και όταν ήρθε στην Αρσεναλ, του είπα ότι πήγε σε μεγάλο club και ότι θα πρέπει να ρίξει φοβερή δουλειά. Τον έχω δει πλέον και έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Εάν συνεχίζει να βελτιώνεται και ειδικά την επόμενη σεζόν, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη χρονιά είναι δύσκολη, επειδή επίσης εξαρτάται και από το εάν μιλάς τη γλώσσα ή όχι. Τώρα όμως είμαι κι εγώ εδώ και θα τον βοηθήσω να είναι πιο ήρεμος και πιο φιλικός με τους υπόλοιπους στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι μεταξύ μας”.

Η ανάρτηση της Άρσεναλ με Παπασταθόπουλο και Μαυροπάνο

https://twitter.com/Arsenal/status/1020030926678646785

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις