Τοπικά Νέα

Ανείπωτη τραγωδία στην Καρδίτσα – Πέθανε στον γάμο του γιου του!

Από το γλέντι στην ατέλειωτη θλίψη. Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας που ενώ χόρευε στον γάμο του παιδιού του προδόθηκε από την καρδιά του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι ομορφότερες στιγμές ενός ζευγαριού, μετατράπηκαν σε εφιάλτη και σημαδεύτηκαν από το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Του πατέρα του γαμπρού που ήρθε από το ακριτικό Διδυμότειχο να παντρέψει τον γιο του στην Λίμνη Πλαστήρα μιας και η νύφη κατάγεται από την Μαγουλίτσα του Δήμου Μουζακίου και μένει στην Γερμανία.

Ήρθαν να παντρευτούν στην Ελλάδα, ο γάμος έγινε κανονικά και στις 2 τη νύχτα ξημερώματα Σαββάτου 25 Αυγούστου 2018,  ο πατέρας του γαμπρού την ώρα που χόρευε, ένιωσε ενοχλήσεις και κατέρρευσε. Η καρδιά του τον είχε προδώσει και η μεγάλη χαρά μετατράπηκε απροσδόκητα σε λύπη.

πηγή: alithianews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα