Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μπάχαλο” στο Κύπελλο Ελλάδας! “Έσκασαν” αλλαγές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

“Μπάχαλο” στο Κύπελλο Ελλάδας! “Έσκασαν” αλλαγές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
ΦΩΤΟ ΕΠΟ

Για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα, ο προγραμματισμός για τους αγώνες ποδοσφαίρου, πήγε… περίπατο, με την ΕΠΟ να αναγκάζεται να αλλάξει τις ημερομηνίες αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού συνέπιπταν σχεδόν, με εκείνους του πρωταθλήματος.

Όπως αναμενόταν μετά και τα αιτήματα των ίδιων των ΠΑΕ, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή των παιχνιδιών ΑΕΚ – Λαμία, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα εν λόγω ματς είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αμέσως μετά τους αγώνες του πρωταθλήματος, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες χρονικές αποστάσεις και χαρακτηριστικό του… μπάχαλου που επικράτησε, είναι ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ημερομηνία για τον έναν εξ αυτών, όπως ενημέρωσε σχετικά η ίδια η Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις