Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Χάσαμε πραγματικά καλές ευκαιρίες! Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Χάσαμε πραγματικά καλές ευκαιρίες! Θέλουμε το πρωτάθλημα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ έθεσε ως βασικό στόχο για την ομάδα του, τις συνεχόμενες νίκες, που θα φέρουν το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παραδέχθηκε το πρόβλημα τις ομάδας του στην τελική προσπάθεια, υποδεικνύοντας τις χαμένες ευκαιρίες του αγώνα, ως την αιτία για την απώλεια της νίκης των Πειραιωτών κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Με ρυθμό, ευκαιρίες, δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως τις πραγματικά καλές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, όπως στο 94′, αλλά πρέπει και να τις τελειώνεις τις ευκαιρίες. Πρέπει να το δούμε αυτό».

Γιατί δεν πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη: «Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές και καλές ευκαιρίες μας. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο 30λεπτο, έκανε το παιχνίδι της. Μετά βελτιωθήκαμε πολύ, κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλές φάσεις, πιέσαμε, βάλαμε το γκολ, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργούσαμε αλλά μας λείπει το ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις».

Για τις επιπτώσεις που θα είχε μία ήττα: «Είναι προφανές ότι παίζουμε για τις νίκες, αυτό κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα, είναι πολύ νωρίς ακόμη, είμαστε μια ομάδα που εξελίσσεται και θέλει το πρωτάθλημα. Θέλουμε τους βαθμούς πάντα, ακόμη και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά είναι νωρίς ακόμη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις