Κόσμος

Αυτή η χώρα θα εξελιχθεί στη μεγαλύτερη αεροπορική αγορά παγκοσμίως, μέχρι το 2020

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) εκτιμά πως η Κίνα θα εξελιχθεί στην μεγαλύτερη αεροπορική αγορά παγκοσμίως μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόβλεψης ειδικής αναφοράς για την εξέλιξη των σημερινών τάσεων στην διεθνή αεροπορική βιομηχανία.

Η εξέλιξη της αεροπορικής αγοράς στην Κίνα θα υποστηριχθεί από τον προσανατολισμό της οικονομίας της, με βασική κατεύθυνση την κατανάλωση αγαθών, ενώ θα υποστηρίξει μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης.

Η ανάπτυξη της αεροπορικής αγοράς στην Κίνα, θα γίνει τόσο προς την εξυπηρέτηση των επιβατικών αναγκών των πτήσεων εσωτερικού, όσο κι ως προς τις πτήσεις διεθνών προορισμών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας αναφοράς, προβλέπεται ότι η παγκόσμια διακίνηση επιβατών είναι ενδεχόμενο να έχει διπλασιαστεί στα 8,2 δισεκατομμύρια επιβάτες μέχρι το 2037.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
FT: Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ουκρανία το Ντονμπάς ως αντάλλαγμα για τις εγγυήσεις ασφαλείας
Θετική η Ουάσιγκτον να στείλει στο Κίεβο περισσότερο στρατιωτικό υλικό στην περίπτωση που δεχθεί να αποσύρει τα στρατεύματά της από τους τομείς ουκρανικών ανατολικών περιφερειών που ελέγχει
Βολοντίμιρ Ζελενσκι / Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ αποσύρει από τη Μινεάπολη τους πράκτορες της ICE μετά τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι – Ξεχειλίζει η οργή από τους διαδηλωτές
Η αμερικανική κυβέρνηση ρίχνει το φταίξιμο στον Άλεξ Πρέτι, όπως έκανε και με τον θάνατο της Ρενέ Γκουντ - Αντιδρούν Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί με την πολιτική του Τραμπ
Πράκτορες ICE