Κόσμος

Φοβερό δυστύχημα: Αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες – Σκληρές εικόνες

Ένα φοβερό δυστύχημα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το 6θέσιο αεροσκάφος ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία προσγείωσής του στο αεροδρόμιο του Fort Lauderdale στη Φλόριντα, με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο μιάς αποθήκης κι ενός κέντρου νοσηλείας αυτιστικών παιδιών.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε το video, αφού σας προειδοποιήσουμε ότι περιέχει σκληρές εικόνες:

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή προσπαθούσαν επί μία ώρα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, κάτι εξαιρετικά δύσκολο λόγω και της διαρροής καυσίμου του αεροσκάφους.

Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν πως δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα, δεν έδιναν όμως περισσότερες πληροφορίες καθώς δεν είχαν ακόμη ενημερωθεί οι συγγενείς των θυμάτων.

Ωστόσο η σύζυγος του ιδιοκτήτη του αεροπλάνου, Eladio Marquez, επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ένα από τα δύο θύματα.

Την ώρα της πρόσκρουσης βρίσκονταν στο Κέντρο Νοσηλείας 8 δάσκαλοι και 6 παιδιά, αλλά ευτυχώς όλοι τους κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτίριο χωρίς να πάθουν κάτι το σοβαρό.

Πηγή: rt.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό