Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μαυρομμάτης! Στη διάθεση του Δώνη για ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μαυρομμάτης! Στη διάθεση του Δώνη για ΟΦΗ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Φάνης Μαυρομμάτης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Superleague και ο Γιώργος Δώνης ολοκληρώνει πλέον την προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς νέες απώλειες.

Κι αυτό, γιατί σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μπήκε ξανά και ο Φάνης Μαυρομμάτης, γεγονός που τον θέτει στη διάθεση του έμπειρου κόουτς για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Κρήτη.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση, προτελευταία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ, στην οποία συμμετείχε τόσο ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ αγωνίστηκε και στο δίτερμα, όσο και ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Αποφόρτιση έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου.Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις κατοχής, ενώ έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα. Τελευταία προπόνηση αύριο το πρωΐ και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις