Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 88-75 ΤΕΛΙΚΟ: “Μαγικός” Καλάθης “σκότωσε” τους Τούρκους

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 88-75 ΤΕΛΙΚΟ: “Μαγικός” Καλάθης “σκότωσε” τους Τούρκους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, επικρατώντας της “ισχυρής” Αναντόλου Εφές στο ΟΑΚΑ με 88-75, χάρη στην απίθανη εμφάνιση του Νικ Καλάθη, ο οποίος έκανε τα πάντα στο παρκέ, “αγγίζοντας” το triple double.

“Ζωντανός” στη “μάχη” για την 8άδα έμεινε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη με 88-75 επί της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, με τον Νικ Καλάθη να είναι… μαγικός και να τελειώνει το ματς με 20 πόντους, 13 ασίστ και 8 ρμπάουντ.

Στο 9-12 ανέβασαν το ρεκόρ τους “πράσινοι” δείχνοντας ότι στην έδρα τους παραμένουν ανταγωνιστικοί ακόμη και στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, καθώς έριξαν τους Τούρκους στο 13-8, προς τέρψιν και του Ολυμπιακού που τους ακολουθεί στην κατάταξη για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές από το newsit.gr


Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αγώνα… ζωής και θανάτου κόντρα στην τουρκική ομάδα, έχοντας για μία ακόμη φορά σημαντικές απουσίες, αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει εκτός, ενώ ο Νίκος Παππάς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Παρελθόν αποτελεί δε, ο Στεφάν Λάσμε, που αποχώρησε από την ομάδα, με τον Ρικ Πιτίνο να χάνει όμως ξαφνικά και τον αντικαταστάτη του, Έιντριεν Πέιν.

Από την πλευρά της, η Αναντολού Εφές, μπορεί απόψε στο ΟΑΚΑ να “σφραγίσει” ουσιαστικά την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αφού αν επικρατήσει των “πρασίνων”, θα πάρει “αέρα” δύο νικών από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, με μόνο 9 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις