Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύρος: Το χρηματοκιβώτιο έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις και μια μεγάλη παγίδα για όλους!

Σύρος: Το χρηματοκιβώτιο έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις και μια μεγάλη παγίδα για όλους!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι επιχειρηματία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Η μια δυσάρεστη έκπληξη άρχισε να διαδέχεται την άλλη…

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, γνωστό Συριανό επιχειρηματία, που έφυγε εκτός του νησιού και στο διάστημα της απουσίας του έπεσε θύμα κλοπής.

Mέσα στο κύμα εγκληματικότητας που έχει σαρώσει την Ελλάδα σε καιρούς κρίσης, κάνοντας τους πολίτες να φοβούνται και τον… ίσκιο τους, έχουν σημειωθεί και αρκετά τραγελαφικά σκηνικά, με πρωταγωνιστές ληστές, διαρρήκτες και λοιπούς παρανόμους.

Οι διαρρήκτες «χτύπησαν» τη απομακρυσμένη οικεία, με βασικό τους στόχο το χρηματοκιβώτιο. Δεν φαντάζονταν, όμως, τι υπήρχε στο εσωτερικό του.

Οι δράστες τρύπωσαν στο εσωτερικό του σπιτιού έφτασαν στο εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και το «σήκωσαν» διαφεύγοντας με αυτό. Μόνο που, όταν κατάφεραν να το παραβιάσουν, κατάλαβαν ότι έκαναν… τζάμπα κόπο αφού δεν είχε μέσα χρήματα παρά μόνο προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο και το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Ως γνωστό στα πανάκριβα τηλέφωνα iPhone, οι σχεδιαστές τους έχουν προνοήσει για την ασφάλεια του τηλεφώνου δίνοντας στίγμα σε περίπτωση που κλαπεί το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να βρεθούν τα ίχνη του ενός διαρρήκτη και στη συνέχεια ο ίδιος να δώσει…. και το συνεργάτη του, οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και τώρα δεν παραδέχτηκε πως συμμετείχε στην διάρρηξη της γκάφας!

Η ιστορία που ξάφνιασε το νησί θα οδηγηθεί στα δικαστήρια όπου και θα δοθεί συνέχεια.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις