Driveit

Ηλεκτρικό και σπορ το επόμενο SUV της Skoda

Η Škoda παρουσίασε σήμερα στην Έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο Vision iV που αποτελεί την τελευταία σπουδή της εταιρείας στα ηλεκτρικά μοντέλα, λίγα χρόνια πριν το επίσημο λανσάρισμά τους.

Το Vision iV Concept είναι ένα Sport Activity Coupe με δυναμικό παρουσιαστικό που τονίζεται από τους μεγάλους θόλους, τις έντονες ακμές, τις αρκετές ανάγλυφες επιφάνειες και τα άφθονα στοιχεία LED εμπρός και πίσω. Η εικόνα συμπληρώνεται από τους τροχούς 22” και τις κάμερες που εκτελούν χρέη πλευρικού καθρέφτη.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα