Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Έλληνας Θεός! Το απίστευτο τρίποντο Καλάθη κι ο πωρωτικός πανηγυρισμός Παπαπέτρου – video

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Έλληνας Θεός! Το απίστευτο τρίποντο Καλάθη κι ο πωρωτικός πανηγυρισμός Παπαπέτρου – video

Ο Νικ Καλάθης έκανε το θαύμα του στη Μόσχα. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το… σπίτι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (77-78), με τον αρχηγό του “τριφυλλιού” να “σκοτώσει” τους Ρώσους στο φινάλε του αγώνα, ευστοχώντας σε τρίποντο με ταμπλό (VIDEOS).

Ο Νικ Καλάθης “σκότωσε” την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χαρίζοντας ένα επικό “διπλό” (77-78) στον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Με τρίποντη “βόμβα” με ταμπλό στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του Ρικ Πιτίνο, στέλνοντας στον έβδομο ουρανό τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε αρκετά χρόνια να πανηγυρίσει ένα τεράστιο διπλό στην Ευρώπη.

Το μυθικό τρίποντο του Καλάθη

https://twitter.com/EuroLeague/status/1106632761907961856

Ο πωρωτικός πανηγυρισμός του Παπαπέτρου με τον Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του πρόοδο με τη νίκη στη Μόσχα, η οποία ήταν η πρώτη μετά από 9 χρόνια (σ.σ. 1/12/2010 με 68-72)! Οι “πράσινοι” ανέβηκαν στο 13-13 κι έπιασαν τον Ολυμπιακό στην 8η θέση (σ.σ. είναι 9ος γιατί υστερούν στην ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους»).

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έγινε η δεύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, που υποχρεώνει το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη σε εντός έδρας ήττα, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η αποψινή ήταν η 6η ήττα της ΤΣΣΚΑ, που ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ. 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις