Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αργολίδα: Έτσι εμφανίστηκε στα δικαστήρια η χήρα για το έγκλημα της Κοιλάδας – Καταθέτουν πρόσωπα κλειδιά!

Αργολίδα: Έτσι εμφανίστηκε στα δικαστήρια η χήρα για το έγκλημα της Κοιλάδας – Καταθέτουν πρόσωπα κλειδιά!
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Στην τελική ευθεία η δίκη για το έγκλημα της Κοιλάδας στην Αργολίδα, που συντάραξε τη χώρα. Ποια πρόσωπα θα καταθέσουν…

Πρόσωπα «κλειδιά» έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα στην συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Τα πρόσωπα αυτά θα εξετασθούν προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκαναν τη μοιραία ημέρα, με ποιους επικοινώνησαν και αν βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του φίλου του 42χρονου καπετάνιου, όπου βρέθηκε νεκρός.

Στη δίκη, αναμένεται να καταθέσουν η φερόμενη ως ερωμένη του καπετάνιου και ο σύζυγός της καθώς κι ένα άτομο το οποίο εργαζόταν σε βίλα επιχειρηματία μαζί με τον 42χρονο.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανήλθε το μυστηριώδες γραπτό μήνυμα που φέρεται ότι απέστειλε η φίλη του καπετάνιου στο κινητό του. Το περιεχόμενο φαίνεται πως γνωρίζει ο συνάδελφος του 42χρονου, κάτι που προκαλεί απορίες, καθώς το κινητό του θύματος φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι του και όχι στην αυλή όπου έπεσε νεκρός.

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό τι έγραφε το μήνυμα αυτό, όμως η χήρα του καπετάνιου είχε αναφερθεί το καλοκαίρι του 2015 στις εξωσυζυγικές του σχέσεις και στα μηνύματα που του έστελναν οι ερωμένες του.

Κατά την άφιξή της στα δικαστήρια Ναυπλίου, η χήρα του καπετάνιου που κατηγορείται για το έγκλημα, απέφυγε για ακόμα μία φορά να κάνει δηλώσεις. Πέρασε μπροστά από τις κάμερες και μπήκε στα ενδότερα.

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Οι ισχυρισμοί της χήρας για το έγκλημα

Η 38χρονη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια.

Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες:

«Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει. Η 38χρονη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις